Despre Noi

Suntem un restaurant “a la carte” cu specific pescăresc şi vânătoresc. Onorăm comenzi şi de preparate vegetale sau din alte cărnuri. Vă servim în incintă, la pachet sau cu livrare la domiciliu.

Este o afacere de familie pornită din dorința de a extinde și îmbogăți pasiunea pentru natură ,pentru vânătoare ( în cazul soțului,  “vânătorul” ) , și pescuit ( în cazul soției , “pescărița” ) de a o dezvolta spre gastronomie și buna dispoziție, de a împărtăși cu prietenii clipele de fericire și împlinire pe care ți le oferă petrecerea timpului în mediul tău preferat. Pe de altă parte noi , fondatorii , Edita-Zita și Sorin ne propunem să valorificăm în acest business cunoștințele dobândite în ani de studiu și practică din liceu ( cu profil alimentație publică ) și puțin timp după. Viața purtându-ne ultimii 25-30 de ani prin alte domenii… Nostalgia și clasicismul noastru sunt dublate însă de elanul și energia fiicei și fiului nostru , Romina și George , implicați alături de noi în încercarea de a fi in consonanță cu așteptările cât mai multor categorii de potențiali clienți.

Un restaurant unic

Susținem economia locală prin parteneriate cu furnizori preponderent din proximitate  (pește,  vânat, vinuri, carne de porc și pui, legume, zarzavaturi).

Piața restaurantelor este în creștere importantă în ultimii ani datorită creşterii turismului, a turismului de business, a puterii de cumpărare și a diminuării apetitului de a găti acasă a generației tinere. Însă au crescut și pretențiile, clienții sunt în căutare de produse premium, atenți la calitatea ingredientelor din farfurie, îndreptați către produse eco, sănătoase, curioși în ceea ce privește valoarea nutrițională a ceea ce consumă.

În acest context noi ne-am propus să fim un restaurant cu specific, unic, cu tematică, cu personalitate.

Propunem preparate din ingrediente apreciate de specialiști ca fiind sănătoase, cu valoare nutritivă foarte bună și mult mai naturale. Aducem dezvoltare tehnologică prin echipamente de gătit din noua generație , care aduc un plus de rapiditate, gust și mai bună păstrare a factorilor nutritivi în preparatele culinare. Suntem pregătiți să inovăm continuu, atât legat de meniu cât și de mediul ambiental.